Quantum-empowerment Training

Je authentieke zelf zijn

 

Quantum, is de kleinste hoeveelheid van een ondeelbare eenheid, de kleinste ondeelbare eenheid die in de kosmos voorkomt (woorden.org)

Empowerment, het geheel van maatregelen ter stimulering van mensen, hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. (vandale.nl) 

Quantum-empowerment = je authentieke zelf zijn.

Alles wat je nodig hebt, zit al in je

Quantum-empowerment leert je

jezelf in staat te stellen

je eigen verantwoordelijkheid te nemen

in je authentieke zelf zijn

en het leven te leiden wat je diep van binnen wilt.

 

Met Quantum-empowerment gaan we naar jouw kern toe om zo te ontdekken wat je écht wilt. Dat is vaak nét wat anders dan je hoofd je influistert. Vaak levert het stemmetje in je hoofd conflict op, wanneer je alleen naar de buitenwereld kijkt. Negen van de tien keer reageren we op wat we buiten onszelf zien gebeuren en wat we daarbij voelen. Met Quantum-empowerment leer je te harmoniseren met jezelf en de buitenwereld, gebruik te maken van je eigen genialiteit (genius-zone), zonder jezelf aan de kant te schuiven of consessies te doen die je eigenlijk diep van binnen niet wilt. Gewoon je authentieke zelf zijn, die ligt eigenlijk heel dichtbij je. 

 

In dit programma ga je terug naar de kern van je authentieke zelf zijn, die precies weet wat je nodig hebt, wat je moet/kunt doen. Jouw Genius-zone. Deze staat niet onder invloed van:

 • Wat ‘hoort’
 • Wat er van je verwacht wordt
 • Wat sociaal maatschappelijk gewenst is
 • Wat je geleerd hebt hoe ‘het’ moet
 • Wat anderen zeggen dat je nodig hebt
 • Wat anderen zeggen wat je wel of niet kunt
 • Wat anderen zeggen wie je bent of zou moeten zijn.

 

In die kern is harmonie, blijdschap, warmte, succes, liefde, voldoening, plezier, verbinding, etc. altijd aanwezig. Het is er licht en luchtig, vol humor, ontspannenheid, zelfvertrouwen, helemaal wie je écht bent. Wanneer je leert kijken door de bril van je authentieke Zelf, kun je beter bij jezelf blijven en keuzes maken die bij jou passen. Wat het leven je ook voorschotelt. Je voelt dat je de regie hebt. Mocht het toch even faliekant tegen zitten, dan heb je de veerkracht weer op te staan en de regie terug te nemen. Op een ontspannen manier, zonder te forceren.

 

Tijdens deze training leer je onder andere:

 • Vanuit andere tijdlijnen skillsets, denkwijzen, now-how, etc. op te halen
 • Hoe je bij jouw Genius-zone komt en deze leert gebruiken voor jezelf
 • Voldoening als startpunt te nemen en krachtig te zijn zonder forceren
 • Van de aanwezige natuur de wijsheid en energie te gebruiken, het kwantumveld
 • Al jouw breinen te leren kennen en inzetten (Yep, het zijn er drie!)
 • Afstemmen van energie frequentie door te voelen
 • Eigen verantwoordelijkheid voor jouw leven te nemen

 

Een einde aan teveel:

Geleefd worden

Hoog stresslevel

Een pijnlijk lijf

Vermoeidheid

Jezelf kwijt zijn

Het niet meer weten

Doelloos maar wat doen en aanmodderen

Jezelf op de laatste plaats zetten

Forceren en vanuit onrust dat het niet goed gaat, de boel op de rit houden

Het gevoel van ‘Is dit het nou?’

 

Voor wie:

 • de wereld en zijn/haar plek erin niet altijd begrijpt
 • zich niet altijd thuisvoelt hier
 • wel voelt dat er veel meer inzit dan dat eruit komt
 • wil snappen hoe het leven werkt en nu eens in het voordeel uitvalt
 • zijn/haar manier wil ontdekken en vorm wil geven aan het leven wat naadloos aansluit op wie ze echt zijn daar diep van binnen

Even een kort stukje training 😉

Wanneer je vanuit je oude manier van doen en zijn in het leven staat, ligt de realiteit en de invloed daarop vaak buiten je. Het leven overkomt je en je moet er maar mee leren dealen. In de eerste afbeelding, leef je dan met je focus in groen en blauw.

Vanuit deze oude perceptie werk je naar het resultaat, de werkelijkheid die je wilt, met alle belemmeringen die je onderweg tegenkomt. Wat nogal eens ontmoedigt, demotiveert en lang niet altijd uitnodigt om door te zetten. We gaan forceren, manipuleren en heeeel hard aan de touwtjes trekken om dat wat we willen voor elkaar te krijgen.

Je authentieke zelf zijn, de kern (geel in de afbeelding), gaat soms, maar het is ook zo weer verdwenen, je hebt er niet echt grip op. Al is deze wel altijd aanwezig, zonder dat je dat in de gaten hebt.

Ben je al in je kern aanwezig, jouw Genius-zone, dan is de weg naar buiten overzichtelijker. Veel belemmeringen vallen al weg omdat je ziet dat het illusies en valse waarheden van het stemmetje in je hoofd zijn. Je herkent sneller dat je reageert op iets buiten je wat een nare herinnering aan een oude ervaring raakt. Zodat je vervolgens weet wat je kunt doen of mag laten om weer de focus op jouw kern te leggen.

Op deze nieuwe manier ervaar je meer zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven en weet je jezelf van energie, regie en veerkracht te voorzien, zonder dat het bergen energie kost. Het is een body-mind-set, die de basis in jezelf vormt op een ontspannen en prettige manier, die altijd in jezelf aanwezig is en waar je altijd een beroep op kunt doen.

Gelijke trekt gelijke aan.

Hoe meer jij in overeenstemming leeft met je kern en kun je overwegend je authentieke zelf zijn;

Hoe meer je situaties, kansen en mensen om je heen ziet verschijnen die daarbij aansluiten. Mocht het toch afwijken, dan beschik je na de training 'Quantum-empowerment' over veerkracht en ben je in staat om de belemmering om te zetten naar een oplossing die helemaal aansluit bij wat jij wel wilt.

 

In 5 modules leer je de basis in jezelf, jouw Genius-zone te vinden, aan te spreken en te versterken. Het werkt namelijk net als met een spier, die sterker wordt naarmate je ‘m traint. Omdat dit de basis is van wie je echt bent, geeft het meteen al een heel fijn gevoel om ‘in je eigen energie’ te zijn. Wat voelt als thuiskomen, heerlijk.

Daarnaast leer je je veerkracht op te bouwen, door te leren hoe jouw systeem van denken, voelen en intuïtie werkt en hoe je belemmeringen kan omzetten in oplossingen op denk-, gevoels-, lichaams- en zingevingsniveau. Vervolgens ga je de regie weer ervaren, waarmee jij de richting aangeeft naar de werkelijkheid zoals jij ‘m wilt realiseren. Op jouw authentieke manier, waar jij gelukkig van wordt.

 

Ook gaan we wat dieper in op de theorie achter het quantum, wat maakt dat alles wetenschappelijk onderbouwd is. Zo komen de denkwijze en wat je allemaal gaat ervaren bij elkaar en is het niet iets ‘toevalligs’ of ‘zweverig gedoe’. Vaak door er theoretische onderbouwing aan toe te voegen, gaat de praktijk leven en andersom. Zo kun je ook op latere momenten weer teruggrijpen op de theorie om jezelf te herpakken in een situatie die je liever anders zou zien. Het mes snijdt aan twee kanten. De helft theorie en de helft ervaren, leren en realiseren.

Bottomline is dat je veel gaat doen en ervaren, zodat de body-mind-set echt actief aanwezig in jou wordt en je jouw Genius-zone tot je beschikking hebt.

 

In de online leeromgeving Course Flow, log je in met je eigen gegevens en zie je de modules die je online op je eigen tijd en tempo volgt. De theorie lees je in tekstvorm en de oefeningen zijn downloadbare mp3tjes. Deze kun je op je smartphone zetten en doen waar je maar wilt, ook als er geen internet is.

De 5 modules:

 1. Een ander perspectief
 2. Je bewustzijn
 3. De wil van jeZelf
 4. Veerkracht
 5. Creatie & Realisatie

Elke maand komt er een nieuwe module vrij. Je kunt die in één keer volgen. Er zijn pauze momenten aangegeven, zodoende kun je het ook opsplitsen in kleinere delen. Wat voor jou maar prettig werkt.

Zijn er aspecten waar je niet uitkomt, wat zich bijvoorbeeld blijft herhalen, dan kun je dit aangeven een telefonisch gesprek of advies inwinnen via mail zit bij de training inbegrepen. Mogelijk zit er dan nog iets diep in je onderbewuste verscholen wat je zelf niet opgelost krijgt. Dan is het mogelijk een Psychodynamische sessie te boeken. *Deze sessies zijn niet inclusief in de training, maar worden wel (deels) vergoed door de aanvullende verzekering. Check zelf bij jouw verzekeringsmaatschappij of dit voor jou het geval is. Ik ben lid van beroepsvereniging VBAG en vermeld in het register RBCZ.

 

 

De investering voor de online training van 5 maanden, inclusief online ondersteuning:

€ 279,- incl. btw

 

 

*Tarief voor psychodynamische sessies klik hier

Wil je een persoonlijk Quantum-empowerment traject, neem dan contact op via Liesbeth@beyondfairytales.nl