Het (kwantum) Veld

Het leven is niet ingewikkeld, toch?!

Iets ingewikkelds als het kwantumveld, het klinkt wat plastisch en abstract….Toch is het waar we continu mee te maken hebben, want we leven erin.

Sterker nog we zijn ervan gemaakt er bestaat niets anders dan het veld. Op het kleinste niveau is alles energie.

Het kwantumveld negeren, zou echt dood zonde zijn als je het mij vraagt, want hoe meer je het snapt, hoe meer je het kunt gebruiken.

Het veld zit boordevol energie en die energie bevat informatie. Informatie over alles, als een soort ‘Google’. Je typt bijvoorbeeld ‘Gezondheid’ en binnen een mum van tijd krijg je tig resultaten die over gezondheid gaan. Hoe specifieker je zoekopdracht, hoe specifieker de resultaten.

Het veld doet niet aan typen, dus zullen we een andere manier moeten vinden om te communiceren en dat kan door het te voelen.

De aard van het veld is harmonie. Er is geen strijd, lelijkheid, disfunctie, uitsluiting, etc. het is er altijd op uit om balans te houden. Deze balans kunnen wij voelen als harmonie, rust, liefde, het is goed. Zichtbaar als in bijvoorbeeld water wat altijd de weg van de minste weerstand kiest om naar het laagst mogelijke punt te stromen.

Niet altijd logisch voor ons hoofd. Het denkt in verdeeldheid, baseert alles op wat we buiten ons zien en wat we eerder meegemaakt hebben, kan het niet altijd bevatten en zal er wat van vinden, wil graag ingrijpen want anders gaat het mis!

Daar ligt de grote uitdaging om de harmonie te blijven waarnemen. Dat doe je door te ‘denken’ vanuit Fizzz, staan jouw 3 breinen (buik, hart en hoofd) met elkaar in verbinding hier zit altijd een gevoel van rust en kalmte in. Zo krijg je vanzelf een impuls of er werkelijk iets mis is of dat het enkel de visie is van het denken als reactie op wat je in de buitenwereld ziet. Dat is denken alleen vanuit je hoofd, waaraan een bepaald gevoel gekoppeld is, meestal voelt dat heel onstuimig. Suuuuper enthousiast of juist beangstigend, over het algemeen vergezeld van onrust.

Wanneer je in dat denken opgaat, ontstaat er oordeel, schuld, fout en twijfel. Je houdt meestal een onbevredigde situatie eraan over.

Terwijl wanneer je je blijft verbinden met het gevoel van harmonie, liefde, eenheid, plezier, tevredenheid, dankbaarheid, etc., ofwel Fizzz, ga je de samenwerking met het veld aan en zal de balans zich herstellen. Vanuit het alleen in het hoofd denken werpen zich barrières op en eigenlijk sluit je je af voor de oplossing en de nieuwe mogelijkheden die de balans met zich meebrengt.

Het is een kwestie van opstellen en toelaten van de energie van harmonie waardoor dat wat je wilt (en meestal is dat iets wat jou het gevoel van harmonie, geluk, voldoening enz. oplevert) bij je kan komen.

Gun jezelf het toelaten van Fizzz, bruisend, harmonieus en deze macht is de macht die je zelf in handen hebt.

Hoe cool (en niet ingewikkeld) is dat?! ;-p

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *