Therapie en tarief

Psychodynamische therapie in t Gooi

therapie in t Gooi de siertuin

Je zoekt hulp wanneer er iets is wat je zelf niet veranderd krijgt. Vaak gaat het om een verlangen wat belemmerd wordt en de struggles die daarin alle aandacht, tijd en energie opslurpen. Het lukt niet en dat demotiveert, dat voelt zwaar en kan je in het duister doen tasten. 

Goed dat je hulp zoekt, samen kunnen we hiermee aan de slag.

Op een fijne plek voor therapie in t Gooi, op Landgoed Gooilust in ’s-Graveland (nabij Hilversum).

 

We zetten meteen het licht aan, In plaats van naar het lichtpuntje aan het eind van de tunnel toe te werken. Wel zo makkelijk en het schept meteen helderheid.

In de belemmering zit altijd iets verborgen wat jou eigenlijk wil beschermen (al voelt dat nu totaal niet zo en wil je er liever gister dan vandaag nog vanaf 😉). Dat gaan we vinden.

Zo kunnen het verlangen en de belemmering samen gaan werken (ja echt waar!), want uiteindelijk willen ze beide hetzelfde:

Dat jij gelukkig bent!

Mijn werkwijze

Zelf vind ik het fijn om direct met het onderbewuste te werken, omdat zich daar jouw pure kern bevindt. Jouw Zelf, de kern, die weet de antwoorden op waar je hoofd op stuk loopt en waardoor je de regie niet te pakken krijgt.

Door de aandacht te richten op je Zelf, los je niet alleen belemmeringen op, maar komt er ook ruimte voor het verlangen en dit tot realiteit te maken. 

Daarvoor gebruik ik o.a. technieken als opstellingen, NLP en ook hypnose-, regressie- en progressie-therapie. De laatste drie hebben een zweverig imago, maar in werkelijkheid valt het reuze mee, het zijn mijn favorieten 😇

In regressie, progressie en hypnose ga je in een fijne ontspanning, zoals een visualisatie of begeleide meditatie, daar help ik je bij en je blijft gewoon aanwezig en in charge. Wat er in je brein gebeurt is dat je hersengolven verlagen, zodat je onderbewuste wat meer naar de voorgrond komt. Daar bevindt zich jouw kern en kun je veel makkelijker bij wat je nou eigenlijk echt wilt en zie je waar de belemmering(en) uit bestaan. Even een ander level opzoeken om tot oplossingen en andere mogelijkheden te komen.

Daarnaast maak ik ook graag gebruik van opstellingen. Door een situatie of innerlijk dialoog 'uit elkaar te trekken' door middel van elk onderdeel een plekje te geven op een stoel of placemat op de grond. Hierdoor staat een overzicht en helderheid in alle onzichtbare krachten die de situatie of het dialoog beïnvloeden, zodat er ruimte komt voor een oplossing of zelfs een nieuwe mogelijkheid. Een hele fijne en snelle manier van werken met resultaat.

In plaats van dat alles wat je niet ziet wat toch ergens van invloed blijkt te zijn spannend is, lucht het enorm op!

Met als resultaat ever after:

Wat het leven jou ook geeft,

Jij weet er weer wat moois en meer van te maken,

met als basis, vreugde, warmte, liefde en energie!

Therapie in t Gooi resultaat

Jouw wil en verlangen het beter voor jezelf te maken en mijn doortastende karakter, zal een gouden combinatie zijn om te slagen.

Let’s nail this! 💪🏻💫

Ik ontvang je graag voor psychodynamische therapie in t Gooi op een mooie fijne plek!

Voel je dat dit wel eens iets voor jou kan zijn?

Ik ontvang je graag in mijn praktijk voor psychodynamische therapie in t Gooi.

Hieronder kun je zelf een afspraak aanvragen in de online agenda.

 

Lijkt therapie voor jou een brug te ver? Of denk je dat jouw probleem of hulpvraag niet erg genoeg is?

lees dan even hier verder

 

Heb je vragen? Vul hieronder het contactformulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Uiteraard mag je me ook bellen of appen

liefst overdag of begin van de avond

op 0651620779

Spreek gerust mijn voicemail in.

Kennismakingsessie voor €45,- van 1 uur, waarin:

  • We kijken of het klikt
  • “Het licht aangezet wordt”, we in kaart brengen wat jouw wensen zijn en krijg je energieboost, zodat je weer in het zadel zit.

Het tarief van een losse sessie is € 95,- vrijgesteld van btw per uur.

Een sessie duurt 1 – 1,5 uur.

 

Voor een niet nagekomen afspraak die niet voor de betreffende dag telefonisch of per mail is afgezegd,

breng ik €45,- in rekening.

De sessies worden vergoed (of deels vergoed) vanuit de aanvullende verzekering,

check vooraf in je polisvoorwaarden wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG

therapie in t Gooi praktijkruimte

Praktijk voor psychodynamische therapie in t Gooi

Landgoed Gooilust (naast de siertuin)

Zuidereinde 47C

1243 KL ’s-Graveland

Alle contact informatie klik hier

KvK nr 81687168

BTW nr NL003596445B95

Algemene voorwaarden

Heb je klachten?

Als VBAG-therapeut doe ik er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Maak deze kwestie dan kenbaar aan mij. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je datgene bespreekt waarover je ontevreden bent of aangeeft wat je anders wilt. Is het moeilijk je ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het mij dan schriftelijk voor te leggen. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten. Meestal lost een goed gesprek met elkaar jouw onvrede of klacht op.

Komen we er samen niet uit dan verwijs ik je door naar Quasir, dit is het expertisecentrum voor klachtenmanagement in de zorg- en welzijnssector.

Klik hier voor de procedure.